SCHEDULE OF EVENTS

START TIME	END TIME	DURATION	TYPE	TITLE
FRIDAY				
6:00 pm	7:00 pm	60 min	Large Group	National Honorary Initiation
7:00 pm	8:00 pm	60 min	Large Group	Dinner & Networking
8:00 pm	8:15 pm	15 min	Large Group	Welcome by Grand President Tricia Smith
8:15 pm	9:45 pm	90 min	Large Group	Birkman Basics
9:45 pm	9:55 pm	10 min		Passing Period
9:55 pm	10:30 pm	35 min	Small Group	Small Group Introductions
SATURDAY	·		'	
8:00 am	9:00 am	60 min	Large Group	Breakfast, Operational Roundtables & Networking
9:00 am	10:00 am	60 min	Small Group	Building Successful Teams
10:00 am	10:10 am	10 min		Passing Period
10:10 am	10:40 am	30 min	Large Group	Understanding Organizational Purpose & Principles
10:40 am	11:10 am	30 min	Large Group	Incentivizing, Motivating & Accountability
11:10 am	11:20 pm	10 min		Passing Period
11:20 am	12:20 pm	60 min	Small Group	Incentivizing, Motivating & Accountability
12:20 pm	1:50 pm	90 min	Large Group	Lunch: State of the Fraternity with Grand President Tricia Smith
1:50 pm	2:50 pm	60 min	Small Group	Strategic Goal Setting
2:50 pm	3:20 pm	30 min		Snack Break & Passing Period
3:20 pm	4:20 pm	60 min	Large Group	Navigating Difficult Conversations
4:20 pm	4:30 pm	10 min		Passing Period
4:30 pm	5:30 pm	60 min	Small Group	Navigating Difficult Conversations
5:30 pm	6:00 pm	30 min		Break
6:00 pm	7:30 pm	90 min	Large Group	Dinner: Etiquette Dining Program
7:30 pm	8:30 pm	60 min	Large Group	Leading Like a Facilitator
8:30 pm	8:40 pm	10 min		Passing Period
8:40 pm	9:30 pm	50 min	Small Group	Leading Like a Facilitator
9:30 pm	10:00 pm	30 min	Small Group	Work on Strategic Goals
SUNDAY				
8:00 am	9:00 am	60 min	Large Group	Breakfast, Operational Roundtables & Networking
9:00 am	10:00 am	60 min	Small Group	Strategic Goal Setting & Review, Evaluation
10:00 am	10:15 am	15 min		Passing Period
10:15 am	11:15 am	60 min	Large Group	Inspirational Leadership with Elliott Ferguson, President/CEO, Destination DC
11:15 am	12:00 pm	45 min	Large Group	Graduation, Next Steps & Farewell