PROGRAM-AT-A-GLANCE

WEDNESDAY, AUGUST 6

9:00 – 9:45 a.m.	45 min	Welcome & State of Delta Sigma Pi
10:00 – 10:45 a.m.	45 min	Provincial and Regional Awards Presentation
11:00 a.m. – 11:50 p.m.	50 min	Workshops #1
12:00 – 1:30 p.m.	90 min	Lunch
1:30 – 2:30 p.m.	60 min	Delegate/Alternate Orientation
		OR Workshops #2
2:30 – 3:30 p.m.	60 min	Opening Ritual & Opening Business Meeting
3:30 -4:30 p.m.	60 min	Caucuses for Grand President & Vice President-Finance
4:45 – 5:30 p.m.	45 min	Provincial Caucuses
5:45 – 6:15 p.m.	30 min	Regional Caucuses
6:45 – 7:45 p.m.	60 min	Meet the Candidates Networking Event
8:00 - 9:00 p.m.		Leadership Reception
9:00 p.m. – Midnight		Grand President's Reception and Game Night

THURSDAY, AUGUST 7

9:00 – 10:50 a.m.	110 min	Business Meeting - Elections
11:00 a.m 11:50 a.m.	50 min	Workshops #3
Noon – 1:30 p.m.	90 min	Awards & Recognition Luncheon and Program
2:00 - 2:50 p.m.	50 min	Workshops #4
		OR Community Service
3:00 - 3:50 p.m.	50 min	Workshops #5
		OR Community Service
4:00 - 4:50 p.m.	50 min	Workshops #6
5:00 – 5:45 p.m.	45 min	Presidents' Academy Reunion
6:00 – 10:00 p.m.		Possible Theme Night

FRIDAY, AUGUST 8

8:30 – 10:00 a.m.	90 min	PVP/RVP/Chair Meeting Breakfast
10:00 – 11:30 a.m.	90 min	National Honorary Initiate or Keynote
11:45 a.m. – 12:45 p.m.	60 min	Lunch
1:00 – 6:00 p.m.	300 min	Business Meeting - Ritual/Bylaw Amendments
1:00 -1:50 p.m.	50 min	Workshops #7 (counter programming)
2:00 - 2:50 p.m.	50 min	Workshops #8 (counter programming)
6:00 – 10:00 p.m.		Possible Theme Night (possibly include Deltasig Investor
		Roundtable event)

SATURDAY, AUGUST 9

8:30 – 10:00 a.m.	90 min	Alumni Recognition Program Breakfast
10:00 a.m. – Noon	120 min	Final Business Meeting - Testimonials/Officer
		Installation/Close Business
Noon – 2:00 p.m.	120 min	Fraternity Board Meeting/Lunch
Noon – 2:00 p.m.	120 min	Lunch On Your Own
2:00 – 4:00 p.m.	120 min	TBD: 50 Years of Women
5:30 – 7:00 p.m.		Leadership Foundation Reception/Auction
5:30 – 7:00 p.m.		General Reception
7:15 p.m. – 12:00 a.m.		Banquet with Entertainment following